Здравейте, аз съм Георги!
През последните години фотографията заема все по-голяма и по-важна част от моя живот. Възможността да запечатам искрени емоции и неповторими моменти е това, което ме зарежда с позитивна енергия и ми помага да откривам нови хоризонти в динамичния свят на фотографията. А усмивката на хората, които заснемам, е цел номер едно!
За мен
Живея и творя в София, но снимам в цялата страна. По образование съм финансист и съм изцяло самоук фотограф. Обожавам занимания, изискващи креативност, последователност и концентрация. Това ми помага изключително много, когато заснемам и след това обработвам кадрите. Любител съм на хубавото кино, разходки сред природата  и пълноценно прекараното време с близки и приятели.
За фотографията
Първите си по-сериозни стъпки в рисуването със светлина направих през 2016г. със среден клас фотоапарат и ръчнофокусен обектив. Благодарение на редовната практика и много четене, бързо навлязох в материята и започнах да експериментирам в различните жанрове. Оттогава не спирам да се развивам, стремейки се да бъда в крак с фотографските тенденции.
Стилът ми на заснемане е основно репортажен с минимален брой режисирани кадри. Харесвам естествената светлина и рядко използвам светкавици при заснемане на събития. Разполагам с професионален клас техника и широк набор от светлосилни обективи, с които мога да поема богато разнообразие от фотографски ангажименти.
В случай че желаете да работим заедно, можете да се свържете с мен тук.